Dej til tærte:
1 dl. Olie, 1 dl Mælk, lidt salt, 3 spsk havregryn - mel til det hænger sammen - alle slags mel kan bruges, det hele blandes i en skål i klemmes direkte ned i en tærteform og prik den med en gaffel.
Forbag bunden i 10 min ved 220 grader
Forbag bunden i 10 min ved 220 grader
Spinat - frisk eller optøet frossen, både helbladet og hakket kan bruges. Til lidt sarte børn (sådan startede spinat lykken her) bruges optøet helt fint hakket spinat.
Æggemasse: 3-4 æg og 2,5 dl hvad køleskabet byder på af mælk/creme fraice/skyr/fromage frais/fløde
salt og peber og hvis køleskabet har en rest ost, så er det også godt
Bages ca. 30 min ved 180 grader sammen med laks der blot har fået en smule olie, citron, salt og peber
God fornøjelse
God fornøjelse
Ingen kommentarer:
Send en kommentar